3 noiembrie 2015
Crystal Palace, Bucureşti
Sala Viena, ora 9.00

ultrasound1-1024x492Conferinta
NOUTATI IN MEDICATIA ENDOCRINA
a fost organizata de catre TARUS Media sub egida Societatii Romane de Endocrionologie in data de 3 noiembrie 2015, in Bucuresti.

Avem caracteristicile uneitari dezvoltate – o povara mare data de bolile cronice, dar un pronostic mai rau decat in tarile vestice”, a spus in prezentarea de deschidere a evenimentului conf. univ. dr. Diana Paun, medic endocrinolog, consilier de stat.

Prof. dr. Catalina Poiana, endocrinolog, Institutul “C.I. Parhon”, a abordat subiectul terapiei hormonale la menopauza în anul 2015.

Prof. dr. Corin Badiu, Institutul “C.I.Parhon” București, a vorbit despre terapiile inovative în cea mai frecventa neoplazie endocrina – cancerul tiroidian, Prof. dr. Carmen Vulpoi, Spitalul “Sf Spiridon”, Iasi, a conferențiat despre Tratamentul antiestrogenic în cancerul de san, iar conf. dr. Carmen Barbu, Spitalul Elias, București, despre Populația ținta în tratamentul osteoporozei – pe cine și cand tratam?

TARUS Media multumeste celor care au luat parte la acest eveniment si va invita sa va alaturati si anul viitor cu ocazia editiei a-2a a conferintei “Noutati in medicatia endocrina”.

parteneri-endo

Attachment