The British Medical Journal – Editia in limba romana (The BMJRo) completeaza oferta de informatie medicala prin perspectiva internationala si diversitatea tematicii abordate. Este cea mai frecvent citita publicatie medicala din Marea Britanie, editata fara intrerupere din anul 1837, de catre BMJ Publishing Group Ltd, sub egida British Medical Association.

BMJRo apare in Romania de 20 de ani si se situeaza in topul publicatiilor locale cu profil medico-farmaceutic, datorita continutului editorial variat si consonant cu tendintele internationale in materie de practica si cercetare clinica, politici si reforme sanitare, sanatate publica etc., in conformitate cu standardele revistei-mama din Marea Britanie, BMJ.

BMJ Ro este unul dintre cele mai importante instrumente de lucru pentru sectorul medico-farmaceutic, gratie informatiilor stiintifice de ultima ora, si ofera, prin varietatea continutului, o combinatie de practica medicala profesionala, o tribuna pentru dezbateri asupra celor mai actuale subiecte din sanatate, dar si o lectura placuta.

 

Viziteaza bmj.ro DEMO REVISTA

 

ABONARE